<The> impact of forestry on output in the UK and its member countries. - Macgregor, P.G
Hodnotenie vplyvu meraného na základe odvetvovej výroby, domáceho lesníctva na ekonomiku Veľkej Británie a jej členských krajín. Hlavným zdrojom údajov sú štruktúrne tabuľky za r. 1989 a prehľady o lesníctve a drevospracujúcom priemysle. Použitie modifikovaného štruktúrneho modelu na meranie väzieb v lesníctve.