note on restaurant pricing and other examples of social influences on price. - Becker, Gary S.
Vplyv dopytu na úroveň reštauračných cien. Pozitívne vplyvy na úroveň a veľkosť dopytu spotrebiteľa. Porovnanie návštevnosti v dvoch porovnateľných reštauráciách v závislosti od úrovne ponuky a výšky cien. Analýza a riešenie neznámych vzťahov základne sociálnych interakcií. Diagramy zásobovania a dopytu.