Az oligopóliumoktól a monopolisztikus versenyig. Mikrogazdasági és intézményi elemzés - a taxi-, a könyv, és a virágpiac viszgálátára alapozva. - Szabó, K.
Na príklade troch odborov malopodnikania autorka rozoberá súčasný trend podnikania v Maďarsku a jeho podporu zo strany štátu. Úloha, postavenie a ochota podnikateľov podstúpiť riziko. Tzv. franchising systém hospodárenia. Počty zamestnancov v malých a stredných podnikoch. Otázky daní a cien.