K problematike stimulovania podnikateľských aktivít. - Olšovský, J.
Politika znižovania rozpočtových deficitov a presúvania štátnych regulačných opatrení k novým formám daňovej a úverovej politiky. Podriadenosť daňovej politiky cieľom demonopolizácie trhu a stratégií technického rozvoja. Formy podpory rozvoja podnikateľských aktivít.