Poprawa produktywnosci poprzez lepsze zarzadzanie. - Prokopenko, J.
Význam produktivity. Definícia pojmu produktivity. Jej kritériá. Meracia analýza produktivity. Jej štyri meradlá. Porovnávanie meradiel výroby. Analýza dynamiky produktivity. Porovnateľnosť produktivity celkových príjmov. Problémy spojené s meraním produktivity. Smery a stratégia riadenia produktivity. Štyri etapy základnej štruktúry stratégie zlepšenia produktivity.