Ruch produktywnosci w Japonii. - Strzelczak, S.
Hnutie produktivity v Japonsku sa v priebehu niekoľkých rokov rozvinulo masovo. Výkonnosť zamestnancov v iných vyspelých krajinách. Japonské hnutie produktivity. Japonská rada a centrum produktivity, japonská konferencia produktivity. Japonská zmluva s USA o technickej pomoci. Akadémia pre rozvoj riadenia je zameraná najmä na výchovu manažérov. Inštitút produktivity práce.