W jaki sposób ruch produktywnosci moze przyczynic sie do zwiekszenia efektywnosci przedsiebiorstw? - Kowalski, J.
Rozhovor s riaditeľom J. Kowalským z ministerstva práce a sociálnej politiky o rozvoji hnutia výkonnosti v Japonsku a USA. Jeho strategické ciele v Poľsku. Filozofia hnutia výkonnosti. Švédska metóda PIA. Základné organizačné predpoklady hnutia výkonnosti. Programové rady pre rozvoj výkonnosti, poradné skupiny a regionálne rady pre výkonnosť. Krúžky výkonnosti v podnikoch. Zmeny v podnikoch po zlepšení výkonnosti.