korai elörejelzö rendszerek lehelösége és szerepe a preventív krízismenedzsmentven. - Danka, S.
Kríza ako podniková kategória. Včasné registrovanie príznakov krízy. Využitie burzových a podnikových informácií. Typy kríz. Príčiny utvárania nebezpečných situácií. Maďarská a zahraničná prax krízového manažmentu. Strategický manažment a identifikácia rizík z vonkajšieho prostredia podniku. Možné opatrenia v krízovej situácii.