Collaboration, cooperation and celebration. - Severson, D.
Úspechy amerických firiem uplatňujúcich kooperáciu so zákazníkmi, dodávateľmi a konkurenčnými podnikmi. Uplatňovanie a riadenie tzv. "pilot projects" na zlepšenie a zefektívnenie výroby samotnými výkonnými pracovníkmi podniku. Politika u firmy Procter and Gamble na podporu zlepšení navrhovaných pracovníkmi, ich motivácia a ocenenie. Výsledky dosiahnuté firmami.