Enterprise sector behaviour and performance. - Křovák, Jiří
Skúmanie správania sa a činnosti podnikovej sféry v ČSFR v období 1989-1991. Rozbor 6 ukazovateľov správania sa podnikovej sféry: zisku, dôchodkov, úveru, vkladov, zadlženosti a nezamestnanosti. Výkonnosť podnikovej sféry podľa sektorov - analýza založená na súčasnej klasifikácii, obsahujúcej 47 odvetví v r. 1989 a 48 odvetví v r. 1990.