Merre tart a menedzsment-tudomány? - Mészáros, T.
Informácie o konferencii Špičková technológia a manažment, konanej v Tokiu v r. 1992. Špičková technológia ako predmet riadenia. Vplyv špičkovej technológie na organizáciu práce, marketing a riadenie. Globalizácia manažmentu. Dva smery vedy o manažmente: veda o správaní a informačné systémy riadenia.