Regional differences in new firm formation: Evidence from West Germany. - Fritsch, M.
Analyzovanie regionálnych rozdielov v aktivitách zakladania nových podnikov. Súvislosti medzi mierou zakladania podnikov a podielom zamestnaných osôb v regiónoch v malých podnikoch. Kvalifikácia pracovných síl a nízka miera nezamestnanosti ako aj vysoká úroveň miezd ako faktory rozhodujúce pri zakladaní nových podnikov.