Vnitropodnikové účetnictví a jeho vztah k finančnímu účetnictví. - Schroll, R.
Päť základných cieľov vnútropodnikového účtovníctva. Vzťah medzi vnútropodnikovým a finančným účtovníctvom. Organizácia vnútropodnikového účtovníctva. Dva spôsoby väzby vnútropodnikového a finančného účtovníctva. Predpokladaný vývoj vnútropodnikového účtovníctva. Závery pre podnikateľov.