<La> distribution des rendements d'échelle dans l'industrie. Une illustration a partir d'un panel de plus de 700 entreprises francaises. - Legendre, F.
Vnútropodnikové rozdeľovanie výnosov vo francúzskych priemyselných podnikoch v rokoch 1981 až 1987. Ekonometrický experiment. Systém rozvoja a zvyšovania výrobných parametrov. Produktivita a rast nákladov - mikroekonomická analýza. Úroveň a účinky kapitalistického systému výroby. Vzťahy medzi hodnotou výnosov a kapitalistickým systémom výroby.