Obsah a činnosti marketingového vývoje nového výrobku. - Hladík, S.
Zadanie vývojovej úlohy a marketingový plán. Hlavné etapy vývoja nového výrobku. Jednotlivé činnosti v rámci hlavných etáp. Návrh a zhotovenie prototypu, jeho skúšky a testovanie na trhu. Kontrolné mechanizmy sledovania plnenia etáp vývoja nového výrobku.