Benchmarking the Baldridge Award. - Sunday, J.L
Úvahy nad motiváciou amerických firiem uchádzajúcich sa o udelenie Baldrigeovej ceny za akosť. Prínos pre prestíž organizácie a vedúcich pracovníkov. Využitie kritérií ceny na rozbor stavu a programov činností vlastnej firmy v starostlivosti o akosť. Využitie externých certifikovaných examinátorov Baldrigeovej ceny pre zhodnotenie vlastného podniku. Riziká neuváženej aplikácie kritérií ceny.