Congressional forum on quality education. - Axland, S.
Správa o kongrese o vzdelávaní v akosti, ktorý mal za cieľ oboznámiť pracovníkov legislatívy s potrebami legislatívneho zabezpečenia vzdelávania v akosti. Medzery vo vzdelávacom systéme na zabezpečenie výuky akosti a vyplývajúce problémy pre americké spoločnosti pri zavádzaní totálneho riadenia akosti (TQM). Úloha federálnych orgánov.