How to make TQM and CI programs work? - Rieley, J.B
Napriek širokému prijatiu programu Totálneho riadenia akosti (TQM) a Programov trvalého zlepšovania (CI) podnikateľmi a priemyslom nie sú tieto programy plne pochopené a majú medzery. Rozoberá sa nesprávnosť prístupov a nedokonalé zabezpečenie programov podnikmi, ako aj zásady a nástroje, ktoré treba uplatniť. Schematické znázornenie krokov podniku s alternatívnym dôsledkom, silné stránky (slabiny a príležitosti), hrozby. Príklady z výroby.