Inside the Baldrige award guidelines. Category 4: Human resource development and management. - Leifeld, N.
4. časť kritérií pre udelenie Baldrigeovej ceny akosti, ktorú americké spoločnosti používajú na zhodnotenie vlastného stavu, potreby školenia a štruktúrne rozhodnutia. Návod na zodpovedanie rámcových osnov v kategórii rozvoja ľudských zdrojov a riadenia. Oblasti, v ktorých sa prejavujú výsledky programov na rozvoj schopností pracovníkov a pracovných výsledkov. Prístup k hodnoteniu pracovníkov.