Inside the Baldrige award guidelines. Category 5: management of process quality. - Heaphy, M.S
Rozbor požiadaviek 5. kategórie riadenia kvality výrobných procesov, resp. procesov pri poskytovaní služieb zo Súboru kritérií pre udelenie Baldrigeovej ceny akosti USA. Americké firmy a organizácie si robia rozbory podľa kritérií ceny na vyhodnotenie výsledkov vlastnej činnosti. Kategória 5 zahŕňa požiadavky na projekciu, výrobu, podporné činnosti, kvalitu od dodávateľov a hodnotenie dosiahnutej akosti. Väzby jednotlivých zložiek činnosti a ťažiská ich rozboru.