Quality improvement and organizational malaise. - Thurber, H.L
Analyzujú sa známe situácie, keď dochádza k rozladenosti vedenia voči starostlivosti o akosť alebo záujmu oň. Dôsledkom stavu je strata aktivity a orientácie pracovníkov akosti. Zásady pre postup pracovníka akosti pri zistení takejto situácie v podniku.