<The> national educational quality initiative. - Caplan, F.
Vývoj v zavádzaní disciplíny akosti na školách USA všetkých stupňov za spoluúčasti výborov a útvarov ASQC (Americkej spoločnosti pre akosť) a najmä Rady národnej iniciatívy pre vzdelávanie v akosti (NEQI). Status, organizácia a program NEQI. Formy spolupráce s podnikmi a školami.