Trotz Pre-Tests immer noch/wieder WerbeFlops. Im Grunde wissen wir heute nicht viel mehr als vor 25 Jahren. - Rehorn, J.
Úloha testu v reklame - minimalizácia investičného rizika. Metodické slabiny testov. Problém validity testov z hľadiska ich reprezentatívnosti. Jednorazový kontakt v reklamných testoch. Opakovania testov. Kritéria úspechu reklamy. Potreba testov úspešnosti reklamy.