Rušenie platnosti ÚPD VÚC. - Zelinová, D.
Informácia o postupe prehodnocovania spracovanej a schválenej ÚPD v SR a riešenia v prípade ÚPD VÚC. Vhodnosť určovania tzv. podmienej platnosti dokumentácie. Návrhy na doplnenie metodických pokynov a podmienenú platnosť prehodnocovanej dokumentácie.