Výchova odborníků a výzkum v oboru prostorového plánování. - Jeřábek, M.
Praktické poznatky z prípravy odborníkov pre regionálny rozvoj na vysokých školách vo Švajčiarsku. Prehľad vysokých škôl a ich zameranie. Základné štúdium, postgraduálne štúdium a výskum v odbore priestorového plánovania.