Nazrevšije problemy inovacionnoj sfery Rossii. - Poršnev, A.
Zdravá spoločnosť vyžaduje orientáciu na perspektívy všestranného zdokonaľovania života a zvyšovania blahobytu na základe rozvoja výroby opierajúcej sa na rozvoj inovačnej sféry. Analýza východiskovej situácie v inovačnej sfére a úlohy štátu v inovačnom procese. Smery pôsobenia štátu na rozvoj inovačnej sféry v Rusku. Nové momenty v inovačnej sfére pri prechode k trhovej ekonomike.