Napĺňanie "thinktanku". Liberalizmus srdca zmeniť na liberalizmus rozumu.
V júni 1992 v Bratislave založená Nadácia F.A. Hayeka členmi Liberálneho klubu a Libertarian klubu ako inštitúcia na nepolitickom základe, ktorá má vytvárať materiálne podmienky na rozvoj ekonomickej vedy prístupmi uprednostňujúcimi trh pred vládnymi zásahmi.