létminimum alatt - Jajhalom. 1. - Gyenei, M.
Prípadová štúdia o zmenách štruktúry obyvateľstva v obci Tiszabö, župa Szolnok. Výrazné zmeny v počte obyvateľov v prospech cigánskeho obyvateľstva. Štruktúra obyvateľstva podľa veku, vzdelania. Prvá snímka a výpočty životného minima a príjmov na obyvateľa v porovnaní so župou. Demografické súvislosti príjmov. Názory obyvateľov na vlastnú situáciu.