Voľby ako demokratický proces. - Hřebejk, J.
Obsahom konzultácie je o.i. vyhlásenie volieb, vytvorenie Ústrednej volebnej komisie a krajských komisií, podanie kandidátnych listín a ich prerokovanie krajskou volebnou komisiou.