Ekonomické programy politických stran.
Prvá časť postupného predstavovania ekonomických programov 12 vybraných politických strán, ktoré v predbežnom prieskume získali minimálne 4 perc. hlasov. Ekonomické programy Občianskej demokratickej strany (ODS), Komunistickej strany Čiech a Moravy (KSČM), Hnutia za demokratické Slovensko (HZDS) a Kresťansko-demokratického hnutia (KDH).