Podstawowe kryteria organizacyjne i systemowe gospodarki paliwowo-energetycznej. - Muszkiet, T.
Referát prednesený na vedeckej konferencii vo Varšave v r. 1992. Celková situácia v sektore palív a energie. Organizačné a systémové problémy. Základné organizačné a systémové zásady. Organizačná štruktúra v krajinách EHS a Poľsku. Potreba načrtnúť a vybudovať konštrukcie energetického systému hospodárstva. Závery sú zhrnuté do troch bodov.