Ako koncipovať programy štruktúrnej adaptácie? - Rodrik, Dani
Ciele programov štruktúrnych zmien. Zložky udržateľného politického prostredia, t.j. prostredia, ktoré predchádza neočakávaným šokom. Efektívnosť z ekonomickej liberalizácie ako nástroja programov štruktúrnych zmien. Ukazovatele neudržateľnosti v makroekonomickej sfére.