Vedecko-technická politika - vplyv trhu a štátu. Slovensko a medzinárodná vedecko-technická spolupráca. 1. - Kovačič, Ľ.
Súčasné postavenie štátov strednej a východnej Európy v oblasti špičkovej a vyspelej technológie. Rozdiely dosahovaných výsledkov vedecko-technického rozvoja v jednotlivých štátoch. Prioritné úlohy vedecko-technickej politiky. Hlavné ciele štátnej vedecko-technickej politiky. Medzinárodná vedecko-technická spolupráca.