Bulletin de santé des modeles macro-économetriques. - Malgrange, P.
Obraz skutočného stavu v oblasti makroekonomických modelov z pohľadu netechnického. Kritická analýza štyridsaťročnej praxe. História prvého makroekonometrického modelu. Etapy tvorby makroekonometrického modelu. Teoretická a praktická báza modelov. Modely ako prostriedky predvídania ekonomických javov.