Rozhodování o investicích v podmínkách rizika. - Dedouchová, Marcela
Posudzovanie výhodnosti investícií. Metóda čistej súčasnej hodnoty. Kalkulácia kapitálových nákladov. Riziká vyplývajúce z rôznych činností firmy. Riziko trhu a špecifické riziko. Požadovaná miera výnosnosti. Podnikateľské riziko a finančné riziko. Moderné prístupy k zhodnoteniu investícií.