L'information économique aujourd'hui. Marché et institutions. - Maarek, G.
Vzájomné prepojenie trhu a verejných inštitúcií, ich spoločné úlohy v oblasti rozširovania ekonomickej informácie. Analýza požiadaviek na oblasť informatiky a ich vývoj. Rast dopytu po včasných a presných informáciách. Pomer medzi dopytom a ponukou. Výrobný, komerčný a výmenný charakter informácie. Kvalita ekonomickej informácie a jej použiteľnosť.