Using GDSS to examine the future European automobile industry. - Vickers, B.
Výklad pojmu GDSS (systémy na podporu skupinového rozhodovania) a použitie jedného z nich s názvom DELAWARE pre výskum budúceho podnikateľského prostredia pre európsky automobilový priemysel do r. 2000. Komunikačné procesy a rozhodovanie pri aplikácii systému DELAWARE. Výskum možností využitia GDSS.