Aktuální problémy chudoby v Československu. - Večerník, Jiří
Ekonomická reforma v ČSFR a jej vplyv na rozpočet a hospodárenie domácností. Metódy výpočtu hranice chudoby. Výsledky výskumu. Pokles podielu oficiálnej chudoby. Demografické a sociálne dimenzie chudoby. Výskum chudoby a sociálna politika. Trh práce a chudoba.