Kolektivní vyjednávání. - Jakubka, J.
Prechod k trhovému hospodárstvu a pracovnoprávne vzťahy. Pracovné právo a kolektívne vyjednávanie. Zákon o kolektívnom vyjednávaní. Kolektívne zmluvy a problémy ich uzatvárania. Problém vzorových kolektívnych zmlúv.