Menedzer z prawdziwego zdarzenia w spóldzielni. - Wiszniewski, E.
V praxi sa manažéri rozdeľujú na top manažérov a middle level manažérov. Akého odborníka si vybrať za manažéra? Aké osobné vlastnosti má mať manažér? Má mať vyše 50 rokov. Manažment v akciových spoločnostiach a družstvách. Manažér v konkrétnej činnosti. Jeho funkcie. Od manažéra sa žiada iniciatíva, nápaditosť a inovačnosť.