Omezení výdělečné činosti mimo zaměstnání a některé další otázky pracovní kázně. - Šubrt, B.
Problematika pracovnej disciplíny v novele Zákonníka práce z r. 1992. Podmienky a ohraničenia pre zárobkovú činnosť mimo hlavného zamestnania. Definície inej zárobkovej činnosti. Vymedzenie predmetu činnosti zamestnávateľa. Súhlas zamestnávateľa so zárobkovou činnosťou. Postavenie manažérov. Posudzovanie závažnosti porušenia pracovnej disciplíny a kolektívna zmluva.