Pracovné hodnotenie ako nástroj diferenciácie a stimulácie vo výskumnovedeckej práci (Metodika ex-100/erka). - Kostolanský, R.
Metódy hodnotenia vedúcich a riadiacich pracovníkov, výskumných tvorivých pracovníkov a ostatných technických pracovníkov v tímoch. Ciele hodnotenia: osobného príplatku k mzde, pre návrh prechodu do vyššej tarifnej triedy. Kombinácia empirického a experimentálneho prístupu v hodnotení. Kritériá hodnotenia a škály hodnotenia.