Garanční osobní účty účasti na prosperitě. - Kačenka, Zdeněk
Finančné zainteresovanie zamestnancov na priaznivom výsledku hospodárenia podniku, ale aj na podnikateľskom riziku prostredníctvom garančných osobných účtov účasti na prosperite. Zúčtovanie osobných zásluh a zavinenia. Organizačné predpoklady. Spôsoby stanovenia účasti na prosperite.