Zákon o zvýšení důchodů v roce 1993 - výklad. Zákon ČNR č. 547 ze dne 17. listopadu 1992 o zvýšení důchodů v roce 1993. - Voříšek, V.
Zvýšenie starobných, invalidných, čiastočne invalidných dôchodkov za výsluhu rokov, vdovských a sirotských dôchodkov v roku 1993 v ČR. Okruh zvýšených dôchodkov a výška dôchodkov.