Rekvalifikácia v podniku ako pomoc v zamestnanosti. - Kostolanský, R.
Kompetencia a kvalifikácia. Charakteristiky kompetencie. Potreba zmeny stratégie podnikového vzdelávania. Adaptácia zamestnancov na meniaci sa profil pracovných miest. Rekvalifikácia a výcvik. Stratégia podnikového vzdelávania a výcviku. Vnútorný trh práce.