Regionale Auswirkungen der Abrüstung auf den Arbeitsmarkt in Bayern. - Sträter, D.
Vplyvy odzbrojovacieho procesu na zamestnanosť v Bavorsku. Opatrenia zamerané na vytváranie nových pracovných príležitostí pre pracovníkov prepustených v súvislosti s odzbrojovaním. Štruktúra vojakov a civilných zamestnancov v Bundeswehri a americkej armáde podľa plánovaných regiónov.