Social'no-ekonomičeskije problemy. - Višnevskaja, N.
Rozhodujúcim faktorom ovplyvňujúcim situáciu na trhu práce v krajinách OECD v roku 1991 a v prvej polovici r. 1992 je cyklický pokles výroby. Počet plno nezamestnaných presahuje 30 mil. ľudí. Charakteristika špecifických čęt tohto cyklu nezamestnanosti. Údaje o vývine nezamestnanosti vo vyspelých kapitalistických krajinách za roky 1961 až 1991. Vplyv cyklických faktorov na dynamiku spotreby. Rozbor odborového hnutia.