Odborná príprava a rekvalifikácia medzinárodne. - Horská, H.
Konferencia konaná v dňoch 7.-8. okt. 1992 v Prahe v rámci IV. Európskeho kongresu k výchove a vzdelávaniu. Konferencia bola venovaná otázkam súvisiacim s koncepciou odbornej prípravy v podmienkach vyplývajúcich z reštrukturalizácie trhu práce a zamestnanosti. Skúsenosti a poznatky z Poľska a Nemecka.