K některým otázkám regionální ekonomiky v podmínkách transformace. - Vavříková, J.
Formulácia názoru na hlavné myšlienky článku M. Hučka v č. 10/1992. Poznámky k časti "Regionálna politika a transformačný proces". K otázke cieľov regionálnej ekonomickej politiky v období transformácie. K problematike výberu regiónov, ktoré by mali byť podporované.