Multiregional demographic projections in practice: A metropolitan example. - Congdon, P.
Skúmanie opcií pre miestne a regionálne projekcie, ktoré odrážajú vzájomnú demografickú previazanosť s pracovnými miestami a bývaním v tomto územnom rozsahu a nemožnosť použitia tradičných demografických metód. Tradičné projekcie sú rozšírené o regionálne vedecké a stochastické modelovanie.